Werkwijze

  1. Intake gesprek (’60) en meting van lichaamssamenstelling
  2. Opvolg gesprek (60’) na 14dagen + meting lichaamssamenstelling
  3. Opvolggesprekken (’30) na x-aantal dagen (samen overeengekomen), telkens meting van lichaamssamenstelling om veranderingen te kunnen zien en optimaal te kunnen bijsturen indien nodig.

 

Om een versnelling hoger te schakelen kan het zinvol zijn om hulpmiddelen zoals vervangmaaltijden of proteïne producten in te zetten. Dit gebeurt enkel indien nodig en telkens in samenspraak.  

Analyse van jouw levensstijl: een verhelderend rapport

Door middel van deze grondige analyse evalueert onze geavanceerde software de verschillende aspecten van jouw levensstijl. De bevindingen worden vervolgens samengevat in een gepersonaliseerd rapport, dat je uitgebreid kunt bespreken met Els, onze ervaren diëtiste van Lstyle. Deze gedetailleerde resultaten bieden inzicht in diverse facetten van jouw levensstijl, waardoor je samen met Els doelgerichte en effectieve strategieën kunt ontwikkelen voor een gezonder leven.

Wil je nieuwsgierigheid omzetten in actie en ontdekken hoe het gesteld is met jouw levensstijl? Aarzel niet en neem alvast deel aan onze test, zodat je een solide basis hebt voor een vruchtbare bespreking met Els van Lstyle.

Gratis proefsessie?

Benieuwd naar meer?
Boek dan nu uw vrijblijvende proefsessie.