Hoe werkt het proteïnedieet

Niet minder eten, maar ànders eten. Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het PS. food & lifestyle eiwitdieet laat je deze brandstoffen uit de voeding weg. Al drie dagen na de start van het eiwitdieet zijn de suikers in je lichaam opgebruikt en verbrandt je de vetreserve in je lichaam. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Je gaat tijdens het PS. food & lifestyle afslankprogramma extra veel eiwitten eten. Hierdoor blijft je spiermassa behouden, en blijft je stofwisseling hoog. Daarmee voorkom je het jojo-effect.

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het afslankprogramma. Een opvolgmoment wordt dan ook per week a 14 dagen ingepland.

Met PS. food & lifestyle in 3 fasen afvallen

PS. food & lifestyle is een uitgebalanceerd afslankprogramma dat ontwikkeld is door diëtisten. Met zes eetmomenten per dag zonder honger, snel en gezond afslanken in drie fasen tot je je gewenste streefgewicht hebt bereikt. Het behandelplan is gericht op het snel afvallen en bereiken van je streefgewicht en vervolgens het leren behouden van het bereikte gewicht.

In deze fase van je snel af door het weglaten van koolhydraten. Door het snelle gewichtsverlies blijf je gemotiveerd waardoor je dit dieet wél volhoudt. Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 2. In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PS. food & lifestyle per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten.

In de fase val je nog wat af totdat je streefgewicht bereikt is. Stap voor stap leer je samen met je PS. food & lifestyle coach een gezond voedingspatroon aan. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu.

Leer je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen de tussendoortjes gebruik je nog van PS. food & lifestyle. Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor een langere periode onder begeleiding van je PS. food & lifestyle coach

Gewichtsbehoud, blijvend slank met normale voeding

Na het doorlopen van alle fases kan je nog onder controle blijven. Op dit moment gebruik je geen producten meer van PS. food & lifestyle maar begeleid ik je als coach en diëtist om het gewicht ook met gewone voeding te behouden.

PS. food & lifestyle en bewegen

Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van het PS. food & lifestyle succes. Naast goede voeding en begeleiding is het een onmisbaar onderdeel om je lichaam gezond en slank te krijgen en te houden. Beweeg je minimaal 30 minuten per dag is dan ook het advies. Dit is voldoende om je lichaam gezond te houden. Doe je daarnaast ook nog aan krachttraining, dan bouw je ook spiermassa op waardoor je stofwisseling verhoogd wordt.

Wetenschappelijke onderbouwing

Wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest efficiënt is. Zelfs ruim tweemaal effectiever als het gaat om verlies van lichaamsvet bij behoud van vetvrije massa. Afslanken met het eiwitdieet zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, maar het is ook makkelijker vol te houden.

De Kosten Van PS. food & lifestyle

Hoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

PS. food & lifestyle kost per maaltijd ongeveer € 2,75. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag. Heb je 5 producten per dag nodig dan ben je € 13.75 per dag en rond de € 96,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

Wat kun je verwachten?

  • Duidelijke instructies
  • Strikte opvolging noodzakelijk
  • Koolhydraatarme en eiwitrijke producten – 6 tot 1 keer per dag (afhankelijk van uw fase)
  • Voedingsplan op maat
  • Wekelijks of 2 wekelijkse consulten met uw coach
  • Dé snelste weg naar uw resultaat