Pijnreductie

E-fit - Move more

Pijnlijke gewrichten? Pijn in de rug? Moet u van uw arts uw zwakkere spieren verstevigen maar u kan nog moeilijk bewegen zonder pijn?

Met een EMS trainging kan u uw zwakkere spiergroepen versterken. Na een aantal E-Fit sessies voelt u al een merkbaar verschil.

Rug, nek & gewrichtspijn? Stijve spieren? Reuma?

Pijnlijke gewrichten? Pijn in de rug?
Moet u van uw arts uw zwakkere spieren verstevigen maar u kan nog moeilijk bewegen zonder pijn?

Met een EMS trainging kan u uw zwakkere spiergroepen versterken.
Na een aantal E-Fit sessies voelt u al een merkbaar verschil.

Pijnlijke gewrichten? Stijve spieren? Reuma? Artrose?

Dan kunnen wij helpen!

E-fit is een efficiënte hulp voor de aanpak van uw rugklachten, wanneer veroorzaakt door zwakke rugspieren en een slechte houding. Door middel van de E-fit pakken verstevigen we de brede rugspier, de onderrug en de dieperliggende buikspieren. Daardoor worden wervels en tussenwervelschijven ontlast met een snel voelbaar resultaat zonder enige gewrichtsbelasting. Bovendien worden verkrampte spieren losgemaakt.

Bij zware rug patiënten starten we de E-fit sessies passief om in een verder stadium eventueel over te stappen naar een specifiek rug verstevigende actieve sessie.

Door een nauwe samenwerking met de universiteit van Hasselt die de EMS technologie uittest is klinisch bewezen dat passief gebruik spier verstevigend werkt. E-fit is bovendien een medisch goedgekeurd toestel!

Passieve behandeling met E-Fit: rugverlichting en spierversterking

Na een grondige intake wordt de keuze gemaakt om te beginnen met een passieve E-Fit behandeling, mogelijk in combinatie met een gespecialiseerde rugjas. Deze aanpak is gericht op het verminderen van pijn en het versterken van spieren. Zodra pijnen zijn verminderd en spieren voldoende zijn versterkt, kan overgeschakeld worden naar actieve E-Fit sessies.

Actieve E-Fit sessies met Full Body pakken: gerichte oefeningen voor 8 spiergroepen

De actieve E-Fit sessies omvatten een combinatie van oefeningen met de E-Fit full body pakken, bestaande uit een broek, jas, arm- en kuitgordels met 20 e-pads. In slechts 20 minuten worden buikspieren, borstspieren, triceps & biceps, brede rugspieren, onderrug, gluteus, quadriceps & hamstrings en kuiten geactiveerd. Er wordt gewerkt met rugverstevigende programma’s, schouder ontlastende oefeningen, allemaal zonder zware gewichten te gebruiken en rekening houdend met uw specifieke probleem.

Bovendien draagt de verbeterde bloedcirculatie door E.M.S bij aan een betere aanvoer van zuurstofrijk bloed, wat essentieel is voor spierfunctie en het ondersteunen van het genezingsproces.

Gratis proefsessie?

Benieuwd naar meer?
Boek dan nu uw vrijblijvende proefsessie.