Leen

Toen ik voor het eerst hoorde over LStyle, was ik sceptisch. Kon een fitness- en welzijnsprogramma echt zoveel effectiever zijn dan de traditionele sportscholen? Het antwoord is een volmondig ‘ja’. De tijd die nodig was om merkbare resultaten te zien, was veel korter dan ik ooit bij een gewone sportschool had ervaren.

de sfeer bij LStyle is uniek: ontspannen, vriendelijk, bijna familieachtig. Dit maakte elke sessie niet alleen productief, maar ook plezierig. Mijn zelfvertrouwen en lichamelijke conditie hebben een enorme boost gekregen, iets wat ik toeschrijf aan de gepersonaliseerde doelstellingen en de aanmoediging van het team.

Ik nam een abonnement dat zowel J4balance als Els4nutrition combineerde, wat me een compleet plan bood: van lichaamsmetingen tot voedingsadvies en trainingsschema’s. Het voedingsschema was een game-changer, en ik zou graag zien dat ze hun aanbod uitbreiden met online verkrijgbare shakes en voeding.

Samenvattend, LStyle is niet zomaar een fitnesscentrum; het is een plek waar je echte, duurzame verandering in je leven brengt. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een persoonlijker, effectiever en ondersteunende benadering van gezondheid en fitness.”

De meeste klanten, waaronder ik, kwamen via mond-tot-mondreclame, wat veel zegt over de tevredenheid. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, vooral als je bedenkt dat je betaalt voor persoonlijke coaching en voedingsdeskundige en niet alleen voor toegang tot fitnessapparatuur.