Think Smart

E-Fit: De nieuwe fitnessmethode

 

Last van rugklachten of verzwakte buikspieren na een zwangerschap? Wil je wel terug een strak lichaam? Wil je al uw spieren verstevigen in no-time? Wil je enkele kledingmaten teruggaan in de geschiedenis? 
 

In 20 minuten tijd krijg je een volledige EMS lichaamstraining die 18 x efficiënter is dan een klassieke fitnesssessie. 
Ontdek hieronder wat u allemaal van E-Fit kan verwachten. 

Benieuwd naar meer? Boek dan nu uw vrijblijvende proefsessie.

 

Algemene afslanking van lichaam & gelaat

 

De BodySculptor verenigt de effectiviteit van een beproefde en bewezen afslankingstechniek met de voordelen van een gecontroleerde micro-pressie van de huid. Het afslankingsproces verzekert een selectieve en spectaculaire reductie van de lichamelijke vetmassa door het stimuleren van de biologische mechanismen van onze lipolyse systeem.

Benieuwd naar meer? Boek dan nu uw vrijblijvende proefsessie.

Rookstop begeleiding

 

Nogal vaak blijkt alleen de beslissing om te stoppen met roken jammer genoeg niet voldoende om van je verslaving af te raken. Ondanks je motivatie kun je hulp van buitenaf nodig hebben.
Een tabakoloog kan je die hulp bieden.

Wetenschappelijke studies tonen aan dat de kans dat je werkelijk stopt met roken wanneer je begeleiding hebt van een tabakoloog groter is dan wanneer je op je eentje een rookstoppoging onderneemt.

Angst voor gewichtstoename na uw rookstop? Vertel het mij, dan geef ik je de tips en tricks om te stoppen zónder de gevreesde extra kilo's. 

Voor rookstop verwijs ik graag door naar: 

Neem alvast contact met me op.