Move More

E-Fit figuurcorrectie voor een strak en slank lichaam 

Droomt u van een perfect strak lichaam? E-Fit maakt uw dromen waar!


Met dit snelle en efficiënte trainingsprogramma voor figuurcorrectie werkt u een buikje, love handles, cellulitis of babykilo’s weg in slechts 2x20 minuten per week!

E-Fit stuurt impulsen naar uw spieren, vetcellen, bindweefsel & huid en vervangt zo 4 behandelingen:

  1. 90 min fitness

  2. 30 min lymfedrainage

  3. anti-cellulitis behandeling

  4. vetverbranding

 

Met dit allround programma voor figuurcorrectie boost u uw metabolisme, verbrandt u calorieën, verstevigt u uw huid en versterkt u uw spieren. Terwijl u met een ‘gewone’ training maar 30% van uw spiervezels stimuleert, is dit meer dan 90% met de E-Fit! Het programma sluit af met een lymfedrainage die uw vetzuren afvoert en het lichaam ontzuurt. Het resultaat? Een strakker, slanker lichaam zonder cellulitis.

 

After baby

Wilt u zo snel mogelijk uw figuur terug na uw zwangerschap?

Een dieet is dan  niet voldoende. Het is ook noodzakelijk dit te combineren met aangepaste oefeningen. De E-Fit is hiervoor ideaal. U verstevigt niet enkel de dieperliggende,verzwakte buikspieren, de bekkenbodemspieren, maar ook het bindweefsel.

Doordat de collageen- en elastine-aanmaak gestimuleerd wordt, wordt uw huid ook terug strakker. Deze hebben extra zorg nodig nadat ze 9 maanden hard gewerkt hebben!

U krijgt eveneens een aangepast voedingsplan, dieet tips, etc.

Zeg maar dag tegen cellulitis

Behalve een buikje en love handles, kan u ook cellulitis aanpakken met E-Fit.

Cellulitis of sinaasappelhuid is het resultaat van een opéénstapeling van vetcellen, afvalstoffen en water die uit de huid steken. E-Fit bestrijdt cellulitis door lagere diepte-impulsen uit te sturen naar het vetweefsel, die de bloed- en lymfecirculatie verbeteren en zelfs uwmetabolisme boosten. Uw lichaam voert afvalstoffen beter af en is optimaal gezuiverd. Al na enkele sessies ziet u resultaat!

 

Platte buik, slanke taille & heupen

Een platte buik bereikt u door combinatie van doelgerichte diepte-E.M.S.impulsen gecombineerd met ons vetverbrandingsprogramma. Met het ‘abs’ programma van E-Fit bereikt u de moeilijk te trainen, dieperliggende buikspieren. In 20 minuten tijd krijgt u 36 000 spiercontracties!

 

Voor nog een sneller resultaat wordt de E-Fit gecombineerd met de buikprogramma’s van de virtual trainer. Met deze oefeningen kan u uw buikje wegtrainen, love handles aanpakken en uw onderbuik strak maken.

Deze programma’s worden stap voor stap opgebouwd.
​Geen fan van sporten? Met de E-Fit kunnen we ook passief aan spierversteviging werken.

 

Benieuwd naar meer? Boek dan nu uw vrijblijvende proefsessie.

Vorige pagina