Gezond afslanken met E-fit

E-fit - Move more

Te weinig tijd of geen zin om uren te sporten? Een druk leven, stress, lange werkdagen, geen energie meer, … Heeft u last van een jojo-effect?

Met E-Fit heb je een oplossing in slechts 2 x 20 minuten per week.

Hoe wordt er te werk gegaan?

E-fit outfit aantrekken

Na het aantrekken van uw persoonlijke E-Fit outfit wordt er in slechts 20 minuten een volledige lichaamstraining verkregen d.m.v. 20 e-pads verspreid in een vest, broek, arm- en kuitgordels . U hoeft dus geen uren meer te zwoegen in de fitness.
De E-pads versturen verschillende E.M.S.-impulsen naar de spieren, de vetcellen, het bindweefselen de huid. In de trainingsprogramma’s wordt er rekening gehouden met ev. gewrichtsproblemen en conditie.

Intakegesprek

Na een intakegesprek wordt gekeken wat voor u de beste training is. Tussentijds worden de resultaten geëvalueerd.

We activeren 10 grote spiergroepen op éénzelfde moment met een doelgericht E.M.S. impulsprogramma. Iedere spiergroep wordt apart ingesteld zodat er optimale resultaten behaald kunnen worden.

De zones zijn:

Resultaten

U krijgt een figuurcorrigerende training en huidbehandeling op al de vetrijke zones,zonder zware gewichten te heffen en met snel zichtbare resultaten. Doordat er rechtstreeks op de spieren gewerkt wordt, worden de gewrichten volledig ontlast.

Binnen 4 à 6 weken krijgt u:

Een intensieve
spierversteviging
Een hogere
calorieverbranding
Een lager
vetpercentage
Een sneller
metabolisme
Strakke dijen
(goodbye cellulitis!)
Een
strakkere huid
Verderlichte
benen
Meer
energie!
Gratis proefsessie?

Benieuwd naar meer?
Boek dan nu uw vrijblijvende proefsessie.