Lesley

Hallo, ik ben Lesley (41) uit Lier. Doordat ik graag van lekker eten geniet en dit combineer met zittend werk en een druk sociaal leven kwam ik weinig aan beweging toe en kwamen de kilo’s er al snel bij. Hierdoor zat ik allesbehalve goed in mijn vel, was ik snel buiten adem en kon ik niet langer gepaste kleding te vinden. Tijd dus om er iets aan te doen… alleen kwam het er niet van.

Ik kwam voor het eerst naar Lstyle op aanraden van mijn vrouwtje die er al een tijd eerder was begonnen met de warmtecabines én goede resultaten had geboekt. Ik ontdekte dat je met E-Fit in een korte tijd (30min) een volwaardige training kon afleggen. Ik besloot om E-fit een kans te geven.

Ondertussen zijn we een negen maand later. Vooral in het begin vlogen de kilo’s ervan af door een goede opvolging van het voedingsadvies door Els. De lekkere slaatjes hebben daarbij goed geholpen. Tijdens de vakantieperiode ging het iets moeizamer, maar doordat de basis goed zat; (we bleven bewegen en vele voedingstips werden opgevolgd) – kwamen de kilo’s er niet terug bij. Na de vakantie zijn we er opnieuw volledig voor gegaan en werden de volgende mooie resultaten bereikt. Tot nu toe heb ik 14kg verloren en past mijn kleding weer. Verder voel ik me vitaler en beter in mijn vel en ging mijn conditie er spectaculair op vooruit!

Als er vragen zijn staan Anke en Els steeds klaar om raad te geven en bij te sturen waar nodig, zowel op sportief vlak als voeding. De mogelijkheid om online je afspraken te beheren maakt het eveneens eenvoudiger om sport in te passen in je werk-agenda.

Soms ontbreekt het aan tijd of de juiste motivatie en weet je niet direct hoe je resultaten kan bereiken. Door de persoonlijke aanpak bij Lstyle, het voedingsadvies en sportoefeningen voel je je steeds gemotiveerd om naar je doelen toe te werken. E-fit geeft me de mogelijkheid om zelfs met een druk schema goede resultaten te bereiken. Ik hou vol!

Sportieve groetjes,

Lesley